Snabba dagar

Har inte uppdaterat på några dagar och detta beror på att jag har haft fullt upp. Maddes mor och sambo var och hälsade på oss några dagar. Blev ganska jobbigt för min del eftersom jag jobbar, blev mindre sömn än vanligt. Men var kul ändå.

Bl.a. var på och kollade in älgfarmen dom har i Bjurholm. Trots mer än 10 år i Umeå så har jag faktiskt aldrig varit där. Vara ganska häftigt, trots det saftiga priset. Man fick gå in och klappa lite på dom och mata dom lite. Dock är dom ganska vårdslösa med sina horn så det gäller att vara på sin vakt.
Blev också en grillning där min farsa fick vara med också så han fick umgås lite med folket från Maddes släkt också, blir ju inte så ofta. Blev iallafall en lyckad grillning, trots att det inte var riktigt så mycket grillkol kvar här hemma som jag hade hoppats på.


Ny router

Nu är en ny router införskaffad. Blev en till D-link men denna gång för mer än dubbelt så mycket pengar så nu ska den fasiken funka. Farsan har samma och är nöjd och de på Media Markt sa också att den var bra så man fick bita i det dyra sura äpplet och punga fram pengarna. För övrigt var det Jonas Karpinen som gick i en paralellklass på gymnasiet och läste fysik b med mig som tog hand om ärendet :)

Ikväll hade jag hand om passet på thaiboxningen också. ganska svårt att planera pass när det skilljer så mycket i kunnande nu under sommaren eftersom alla grupper är mixade. Men tycker att det gick bra, och som fysövning dammade jag av den klassiska kortleken. Folk var trötta på slutet iallafall >:D


Routerhelvete!

Köpte ju en Router igår och förhoppningen är ju att den ska fungera utan problem..men så klart gör den inte det för den kostade ju inte 100 fantastiljarder (eller hur mycket pengar farbror Joakim nu har). För 500kr får man inte ens en router som klarar av att hålla nätverket uppe medans man laddar ner något i mer än typ 500kb/s. när man surfar går det bra men när jag skulle ladda ner något gick hastigheten upp och ner som Balder på Liseberg och till slut när den kom upp i halva möjliga hastigheen som bredbandet tillåter så tappas kontakten. Så satans kasst!
tack och lov kunde farsan ställa upp och köra oss till Media Markt så att vi förhoppningsvis kan få tillbaka pengarna och köpa en för 100 fantastiljader. hade man varit gjord av pengar hade man annars kunnat ta hammaren och krossa routern och köpt en ny bara :P

En fin dröm detta skulle vara.

Mediamarkt

Idag cyklade jag och Madde iväg till Mediamarkt för att köpa en trådlösrouter. Hade bestämnt att vi skulle skaffa en när Madde köpt en ny dator och nu när hon har en så tog vi oss i kragen och köpte äntligen en. Blev en ganska billig en men vi hoppas att den fungerar ändå. Blev en D-Link, trots att jag läst att deras produkter inte alltid är så tillförlitliga.

Sen fick jag syn på en annan sak. Filmen "JCVD" som är en satir om och med allas favorumpspännis från Bryssel van Damme. Var bara tvungen att köpa den..var som ett kall från högre makter. Tydligen måste det varit fler som kände samma kall för den låg 1a på försäljningslistan :D När ja gsett den kommer så klart en utförlig rescension ;)

Jean Claude kan än!

Filmkväll

Hade som jag nämt tidigare en massa folk över igår kväll. Blev riktigt kul med grillning (alltid gott och OERHÖRT mättande!!), sen lite filmtittande (klassikern Office Space) följt av Guitar hero lirande, där Linus nästan spikar alla låtar på expert. Helt klart sinnes. Och när folk var lite less så blev det en film till, The Killer. En av John Woos bästa filmer. Men ärligt talat tycker jag den sög :P
Achtung!! Bra film!
Vorsicht! den suger :P

Ny utrustning

Fick idag äntligen hem min utrustnin gför thaiboxningen som jag beställde för 3 veckor sen.  Köpte sparringhandskar, säckhandskar och ett par nya shorts. Blir att testa dom imorgon på träningen men dom verkar bra iallafall.
Det hela firades med en hel dags STÄDNING! Usch och fy vad trist det var men nu är det iallafall ordentligt rent här hemma och Madde har bakat massa gott bröd så frysen är också fylld igen. Bra bra!!
Imorgon blir det kul när det vanliga gänget plus Linus dyker upp. Vi ska grilla (trots det kassa vädret) och sen får vi se vad som händer, typ se nå film eller så kanske. Pepp!

Kroppen darrar

Skippade träningen idag, av säkerhetsskäl, både för mig och andra tränande. Kände mig seg som bomben innan och nu får jag mer bekräftat att jag gjorde rätt. För nu börjar jag bli riktigt seg. Lite yr också. Så kommer nog lägga mig ganska så snart skulle jag tro för att sova så mycket som möjligt innan jobbet börjar inatt.
För örvigt har jag klarat av hälften av jobbetiden nu, om man räknar bort de 2 dagarna jag fick svansa efter. YIIHAA!!

Generation Kill

Detta inlägg handlar inte om att jag pga min sömnbrist har börjat ta kål på massa folk utan tänkte berätta om den kritikerrosade tv-serien Generation Kill som jag och Madde såg klart.
Serien består av 7 avsnitt som alla är något mer än 1h långa. Det handlar om ett gäng marines som skickas till Irak för första spaningsuppdrag under 2003, när USA skulle invadera Irak. Serien bygger på en bok skriven av en reporter som var med gänget på riktigt. Man får följa gänget hela vägen när de skickas från skumma uppdrag eller när de är uttråkade och inte har något att göra.
Måste säga att det första man lägger märke till är att det hela känns mycket mer realistiskt än andra krigsfilmer och serier man sett. det går inte ut på att de ska kunna visa så många skottlossningar eller explosioner per minut utan tempot är lågt och det är sällan det verkligen blir action. istället koncentreras det mer på hur soldaterna har det och vissa dialoger är riktigt bra måste jag säga. Bokens svidande kritik mot flera befäl i kompaniet ledde tydligen till att marinkåren degraderade några av dem och senare uppmanade alla sina soldater att läsa den, för att lära av de misstag som skildras. Bara det är ju coolt som fan! :)

Tycker helt klart att serien är värd att titta på! Ur svensk synvinkel kan jag också berätta att "våran egen" Alexander Skarsgård har en framtrådande roll som "Iceman". En roll han gör riktigt bra måste jag säga, och ni tjejer som ser serien kan säkert uppskatta att han inte är beaten by the uglystick direkt ;)


Sömnlösast i stan

Är själv lite förvånad. Efter att bara sovit ca 2h innan jag for till jobbet inatt så kunde jag inte sova alls när jag kom hem. brukar annars sova typ 6h till men nu kunde jag inet sova alls och har varit vaken sen dess. Får se hur pigg jag känner mig innan träningen. Kanske blir en powernap. Känner mig dock ganska pigg så kanske klarar mig, får se :)

Ice Age 3 tankar

Nu är jag hemma från biobesöket och är helnöjd. Ice Age 3 var mycket bättre än jag väntat mig faktiskt. tyckte att 1an var hlt ok men att 2an var dålig. 3an var dock riktigt kul och det var många ställen ja gkunde skratta på, och det var inte bara när Scrat som vanligt kämpade med sin nöt.
Filmens huvudhandling är iallafall att Sid hittar ett par ägg som han tar med sig. Det visar sig att äggen tillhör en T-Rex som så klart inte är så glad och hämtar sina ungar (som nu hunnit kläckas). Dinosaurien hämtar sina barn och tar med sig Sid så alla andra i gänget måste ju vandra efter och rädda honom. De råkar hamna i en värld under sin egen där alla dinosaurier fortfarande verkar leva. Med andra ord farligt! På vägen träffar de Buck som levt där länge och hjälper dom. På vägen blir Manny även far och det är hela tiden något som händer.
Självklart är även Scrat med denna gång och kämpar denna gång inte bara med sin otur utan även mot kärleken. För vad är mer värt, kärleken eller nöten? :)
Filmen får en stark 4a av fem av mig. Definitivt bättre än Brüno, om du nu skulle vela mellan dess två filmer.
Ofta man fick se denna min.

Ice Age 3

Om ett litet tag ska jag iväg för at se Ice Age 3 på bio. Hoppas filmen är bra. Kommer se den vanliga varianten, inte 3D varianten. Omdöme kommer jag med när jag är hemma igen.

100 armhävningar

Kom idag ihåg en hemsida som folk på sjukhuset snackade om och delvis följde. Hemsidan är som ett 6 veckors träningsprogram där man i slutändan ska klara av 100 armhävningar i sträck. gick in där idag och kollade och det verkar ändå helt ok, funderar på att själv också köra det. Har ju som mål för sommaren att bli lite starkare i överkroppen och armhävningar är ju en enkal och bra ävning som stärker många sidor av kroppen. Kombinerat med Pavels fys efter träningarna blir det säkert bra :)
Kolla in hemsidan om ni är intresserade.
http://hundredpushups.com/

Blåbärsplockning = Elefantmannen Kenji

Igår kväll tvingades jag med av Madde för att plocka blåbär. Fanns inte så mycket inne i skogen men vid skogskanten fanns det ganska mycket. vi fick nästan ihop en liter efter ca 1h plockande. var glad att vi inte stannade ute längre för det var fasiken miljontals mygg runt oss och jag såg ut som elefantmannen efteråt pga alla myggbett. När jag skulle jobba inatt hade de flesta svullnaderna dock lagt sig så folk som råkade möta mig behövde inte bli rädda.

Lär nog bli en till tur med blåbärsplockande. Nu har vi nog mycket för att göra en blåbärspaj på lördag, men man vill ju ha lite mer än så för senare på året också. Borde ju växa lite mer bär i skogen sen lite senare i på sommaren också.

Löpning

Var ute och löpte ett varv i gammliaskogen igår kväll och passade på att köra några snabba sprintlängder på fotbollsplanen. Löpte typ 40 minuter och började känna av knät mot slutet men körde ändå några sprintar. Sprintade långsidan av fotbollsplanen och joggade tillbaka för att sen direkt vända och sprinta igen. Kunde dock bara sprinta 8 långder eftersom jag sen kände av knät för mycket. Kunde inte sprinta bra alls längre så då var det lika bra att ge sig kände jag.
Idag känns det något stelt men ändå ok. Det höll iallafall längre än tidigare så gör små framsteg :)

Sjusovarkenji

Skulle egentligen iväg och träna idag vid kl.12 och hade ställt väckarklockan så att jag skulle vakna i god tid efter att jag hade jobbat. Men så fort klockan ringde så stängde jag av den (trodde jag satte på snooze) och när jag vaknade nästa gång var kl.nästan 13 så jag hade försovit mig till träningen. never mind tänkte jag i mitt sömniga tillstånd och sov "lite" till. Nästa gång jag vaknade var kl. 15:54..inte illa sovit :) Hela dagen är förstörd men nu kanske man har sovit ikapp för 2 veckors dålig sömn pga jobbet. Enda lediga natten inatt så det ska bli skönt att få sova en hel natt, tror att Madde uppskattar det också :)


Vässa kökskniv

Fick ju ett brynstål under sommaren, som Maddes morfar efterlämnade och ingen ville ha. Har ju sett Gordon Ramsey stå där i TV och se fashig ut när han slipar sina knivar så jag tänkte att jag kan lära mig. Lasse demonstrerade lite snabbt hur man gör och nu har jag använt det några gånger men funkar inte riktigt bra tycker jag. Knivarna blev vassare men inte som jag ville så jag googlade lite och hittade en instruktionsvideo av självaste Gordon och nu när jag testade fick jag till knivarna mycket bättre. Till och med Maddes superslitna kniv är vass som ett mordvapen igen. Länkar till videon så ni andra också kan se och lära ;)



How to sharpen a knife
by channel4food

Sug efter onyttigt..

Fan..vet inte varför men är ruskigt sugen på något onyttigt..spelar ingen roll om det är pizza, burgare, godis, chips elelr något annat..GE MIG!! :(

Entourage

Nu när min favorithemsida för nerladdning av serier har varit nere ett tag så har jag noll koll på vilka serier som går just nu på amerikansk tv. missade först att säsong 2 av utmärkta True Blood hade börjat. Och nu ser jag dessutom att säsong 6 av entourage har börjat också. Precis fått hem första avsnittet som gick för inte ens en vecka sen så måste se nu :)
Gånget är tillbaka och slappar runt i LA

Tankar om Brüno

Då är man hemma igen efter att ha sett Brüno på bio. Måste säga att jag är lite besviken på filmen, men kanske väntade mig för mycket. Den handlar iallafall om Brüno, som spelas av Sasha  Baron Cohen. Han är en österrikisk gay modelsnubbe som är superpoppis i Österriken men sen hamnar helt snett och blir helt ute. han reser till los Angeles för att bli superkändis och tar till alla möjliga medel.
Det man skrattar åt är med i trailern, sen äre några till roliga scener men totalt sett är det lite fattigt som film. Jag ger filmen något mellan 2 och 3 i betyg, där 5 är max. om man inte gillar snopp och gayhumor bör man definitivt inte se den :P
Over and out.

Brüno i kväll

Har köpt biljetter till filmen "Brüno" till ikväll. Ska på visningen kl. 18:30 eftersom jag måste vara hemma tidigt och sova så att jag inte dör på jobbet av trötthet. velade mellan Ice age 3 och Brüno men blev det senare till slut eftersom det känns som att Ice Age 3 kommer gå längre på bio. har ju ändå rabattkortet så kommer se båda :)
Är iallafall sjukt peppad på filmen för det lilla man sett var sjukt kul. Hoppas att hela filmen håller så hög klass. Kommer med kommentarer om filmen när jag sett den :)

Grattis Madde

Nu äre inte som så att hon fyller år eller så utan hon sprang sin löprunda under 30 minuter och hon har haft det som mål sen början av sommaren. Hon tvingade mig att lova att jag skulle bjuda henne på glass när hon lyckats så det blev en runda till stan idag och jag fick bjuda henne på 3 kulor glass i en bägare. Hon verkade njuta av dom så det var ju bra iallafall.
Själv nöjde jag mig med en läsk och köpte sen mer gainer pulver på gymgrossisten. Passade på att skaffa creatin också eftersom man fick med det gratis när man köpte 4kg gainer, så nu står jag rustad ett år till eller så.

Klar med Eragon serien

..trodde jag. Blev klar med att lyssna på Eragon trilogin idag. Men boken hade inget riktigt slut, storskurken lever än och när jag kollade upp det på nätet ska det tydligen komma en 4e bok eftersom det inte är en trilogi utan en kvartett..fan vad drygt. Nu måste man vänta på sista delen som inte äns har något releasedatum än :P


Paparazzi Kenji

Idag på min tidningsrunda såg jag något intressant (förutom två igelkottar). två polisbilar som stod parkerade vid ett hus på nydalavägen. Dom stod där ganska länge också och inga poliser i bilen. Försökte titta ifall man såg något men kunde inte se vad som hände i huset. kanske något att göra med våldtäckten på gammlia? Är ju inte helt vanligt att polisen kör iväg till en villa och klampar in där mitt i natten. hittade inget på VKs hemsida iallafall.
Vad det än var som gjordes där, så var jag först med det, som värsta paparazzin passade jag dessutom på att ta en bild ;)


Resultat K1

För er som inte vill veta resultatet kan jag redan nu säga att LÄS INTE VIDARE!! För er andra så har jag skrivit ner resultaten här nere. tyvärr suger japansk TV getpung och visade inte alla de matcher jag hade sett fram emot, bl.a. visade de bara ett 1min sammandrag av Petrosyan mot Kraus och Buakaw mot Holzken visades inte alls (kan det bero på Holzkens tatueringar?). Nä..välja matcher kan dom verkligen inte utan det enda de gör är att visa alla populära japaner, vilket gjorde att inte Sato eller Kido fick någon TVtid heller..ganska sjukt..

Men iallafall..the results are:











Hiroya tko vs Lopez

Jae Hee Cheon KO R1 vs Kid Yamamoto

Watanabe tko vs Atsushi Yamamoto

Sato dec vs Mes

Kido dec vs Kaestner

Askerov dec vs Hinata

Jae Gil Noh KO Yokoyama

Masato KO R2 vs Kawajiri

Yuya Yamamoto dec vs Drago

Petrosyan dec vs Kraus

Souwer dec R4 vs Kyshenko

Buakaw dec vs Holzken


K-1 MAX Final8 Live Stream

Idag är det K-1 Max kvartsfinaler. Blir grymma matcher som fan!

Finns live streaming här:  http://www.mmaphilippines.net/stream och http://www.mma-tv.net

Matcherna idag är grymma som fan!:

Turneringen: K-1 rules / 3Min. 3R (Ext. 1R)

Superfight

Opening fight

Superfights

Reservematcher


Tidningshelvete

Var riktigt drygt inatt när jag skulle dela ut tidningar. Var där typ 5 i 2 och tänkte bli klar lite tidigare men inga tidningar var där och jag väntade till typ kvart över innan jag ringde in och undrade vart tidningarna tagit vägen. Och tydligen skulle de bli 1h sen så jag fick sitta där och vänta. Inge kul alls. Tur att jag har med mig min mp3spelare och lyssnar på ljudbok. Lyssnar just nu på Brisingr, den sista delen i Eragon trilogin.
Till slut kom jag iallafall iväg och det gick fotr som blixten, 1h och 35min. Sprang hyffsat mycket och kände inte av knät förän i slutet. Det var ett gott tecken. Tänkte bege mig ut och springa oredentligt imorgon för att testa hur knät funkar nu för riktig löpning, när jag förökta smålunka lite ett tag.

Gundam

Efter att ha blivit peppad på robotserier och filmer igen efter att ha sett Transformers 2 har jag börjat se Japans robotstolthet, Gundam, Gundam 00 för att vara exakt. Ska vara den senaste inom Gundam serien tror jag.
Eftersom jag ser första avsnittet just nu så vet jag inte riktigt vad temat är men brukar alltid varanågot i stil med att två fraktioner kämpar mot varandra med hjälp av sina robotar typ.

Frossa!!

jobbet idag gick riktigt bra, smålöpte lite ibland och gick rundan på nytt rekord,2h istället för de utsatta 3,5h. Inte dåligt.
För att fira detta (eller ok, bara för att jag känner för det) så köptes det in 2 påsar chips och en förpackning Ben&Jerry's glass. Fan vad gott det ska bli! :D
Lite vattenmelon finns också, så jag är inte 100% onyttig hehe

Denna äre som gäller denna gång :)

Linkin Park - New Divine

Bara för att jag är så peppad över att ha bokat Transformers 2 DVDn så lägger jag upp Linkin Parks 2 låtar till film 1 och film 2 för dom är riktigt bra måste jag säga :)


Linkin Park - What I've Done

Linkin Park - New Divine

Transformers 2 DVD

Såg att man från och med idag kan förhandsboka Transformers 2 DVDn/Blue-Ray på CDON. grymt som fan..jag har iallafall redan bokat den :D Releasedatum är den 25e november!!! Säger bara yiiiihaaa!!

Skum dröm

hade en skum dröm inatt efter att jag kom hem från jobbet och sov. Började med att jag såg Eurovision med Madde, som sändes från Montreal..hemska dröm!!
Sen i samma dröm så skickade jag ett fanbrev till fotbollsspelaren Fernando Torres och fick ett personligt svar av honom, plus typ 3 signerade tröjor..tänk om det vore så i verkligheten :)

Microsoft Project Natale

Är lite uttråkad så jag lägger upp denna video på Microsofts nya skrytgrej för sitt xbox360. Är ju för si inget nytt så du kanske känner igen det men vem bryr sig :P

Själv tycker jag att det konceptet är lite småkul men jag skulle nog inte orka hålla på och skutta runt så mcyket vid TVn, sitter hellre med en kontroll och låter magen läsa.



Kroppen behöver bullar för att klara sig

Har varit lat med updaterandet men känner mig ganska sliten på senaste tiden och har en del att göra med min rapport för exjobbet.

Men iallafall så bakde jag lite bullar för 2 dagar sen och överaskande nog blev dom riktigt lyckade, gjorde både kanel- och vaniljbullar. Blir perfekt nu när min kropp känns så sliten. Träningen igår var hård och att promenera/jogga 4 varje natt när jag jobbar sätter sina spår. vem hade trott att det var så jobbigt att gå 4h varje dag..trapporna suger ganska bra i benen kan jag berätta.

Just ja, när jag ändå var i farten så passade jag på att baka bröd också. Blev även det riktigt lyckat, typ vanliga bullar men formade som en solros och med ost på :)

Bullarna, som någon  redan verjar snyltat lite från.

Gott med lite bröd

Världens blötaste Kenji

Tidningsrundan idag var verkligen inte att leka med. Regnade konstant och för det mesta en massa också. Dessutom kände jag fortfarande av knät sen jag löpte igår så blev verkligen en misär. hade på mig träningsoverallsjackan överst, sen regnjackan under för att den inte ska färga av sig från tidningarna och under det hade jag en t-shirt. Med facit i hand borde jag kanske haft tjocktröja på mig också för efter typ 2h började jag typ frysa lite och mot slutet blev det riktigt kallt pga att man svettades men också fukt från regnet som började ta sig igenom alla lager.
Var hur skönt som helst att duscha när jag  kom hem! dessutom drack jag en varm kopp med choklad till lunch..det var göttsom fan! :D

Nu ska jag baka bullar, önska mig lycka till ;)

Paperboy Ken

Idag hade jag mittförsta arbetspass som tidningsutdelare som jag fick gå själv. Den äcklige fisande gubben som är irdinarie är på semester nu. Funkade riktigt bra måste jag säga, trots att jag går rundan med en kärra istället för att ta bil som gubben. Löpte först de ca 25 min till stället där jag ska hämta upp tidningen. Där började det bra med att jag pajade min penna vilket gjorde uppdateringen av nytillkommna och strukna personer svårare. Kom iallafall iväg vi 2:15 och sprang runt i höghusen på berghem och slängde i tidningar där de skulle vara. Men sen när jag kom till villaområdet började jag få ont i knät..gammla löparknät som fortfarande spökar :( Så jag gick resten av sträckan. Men blev ändå klar vid  4:40 vilket betyder att jag var snabbare till fots än ordinare gubben med bil :D det ska egentligen ta 3,5 h, vilket jag slog med mer än 1h! :D Känner mig lika dominant som tidningsutdelare irl som jag gjorde på min gameboy när jag lirade paperboy som liten pöjk!
Får se hur mycket jag kan löpa imorgon, kanske knät blir bättre när det vänjer sig vid löpning varje dag, och jag ser till att stretcha ut senan ordentligt. 
 
Gamla goda minnen :D

Jag är en foppatoffel

Köpte mig igår ett par blåa foppatofflor på Coop forum. De hade dom för 199kr så jag passade på. Tycker dom är helt ok men efter att ha gått lite i dom hade jag väntat mig mer. Men nu har jag iallafall som sista person här i Sverige skaffat mig ett par "moderiktiga" skor för sommaren ;)

The working maaaan

Började under natten på mitt sommarjobb som tidningsutdelare. Drygt att kliva upp mitt i natten, hela dygnsrytmen förstörs. Men det är bara en månad och ger lite välkommet klirr på kontot så jag ska nog klara mig. Idag och inatt ska jag bara svansa efter han som är ordinarie. En gammal gubbe som knappt hör något och som fiser :P Han kör sin runda med bil men då jag varken har körkort eller bli så får jag gå sträckan med en kärra..drygt som fan! Men jag ser det som bra träning. Kan säkert jogga till uthämtningsstället och sen småjogga hela sträckan så kommer jag ha ondis som en kenyan om en månad. Lite intervaller på det så blir jag OSLAGBAR i thaiboxning! :D

Förlovningsringar

Var nere på stan med Madde idag och letade lite efter 3/4 byxor men hittade som vanligt inget som jag ville ha och som inte kostade skjortan. Riktigt trist. Däremot köpte jag 200g genmaicha på tehörnan. Det är ett grönt te med lite torkade risbitar och så i. Är riktigt gott. Vi passade också på att äta sushi på stan, blev Sea Street och inte Sagami men det var gott ändå måste jag säga.

Sen tittade vi också lite efter förlovningsringar och på Kjellins guld hittade vi ett par ringar som vi faktiskt båda var överens om, det är minsan inte ofta! Får se om det blir dom till slut, men just nu lutar det nog mot dom. Vi har ju tänkt förlova oss den 16e september, på våran årsdag så vi har j uett tag kvar tills vi måste bestämma oss :)

Wacko Jacko

Hade ju tänkt att skriva några rade om Michaels Jacksons död (jag utgår från att ryktena som säger att den är fejkad inte stämmer). 
Även om jag inte lyssnade speciellt mycket på hans musik tycker jag ändå att han har gjort några riktigt bra låtar och definitivt platsar bland de största artisterna någonsin, även i min bok. Hans sista typ 10 år kan man lika gärna bortse från eftersom han verkar flippat ur helt då. han är ju verkligen ett praktexempel på hur enmänniska jobbat sig upp ur träsket, för att sedan flippa ur helt efter att ha blivit känd och sedan dö.  Definitivt var han grym på dansa iallafall. Vem har inte försökt sig på en moonwalk liksom..till och med jag erkänner motvilligt att jag provat. Vet hur den funkar men får inte till det :P

Jag tycker iallafall att vi ska försöka komma ihåg honom som artisten som glänste med sin sång och dans, och inte som knäppgöken som tror att han är Peter Pan och låter sin unge dingla ur ett fönster i hotellets översta våning.

RIP

RSS 2.0