Fullspäckad helg

Har verkligen varit en helg full av händelser. Igår var tanken att jag skulle bjuda Madde på restaurang på kvällen. Blev Sagami och när jag bokade bord så kom det fram att mina föräldrar skulle dit och äta också. Samma dag, samma tid..värsta läskiga men ändå roliga tillfälligheten :)
Maten var riktigt god iallafall. Började med lite gyoza och sockerärtor till förrätt. Sen som huvudrätt blev det en Sushi moriawase, 15 bitar sushi och en tallrik fylld med tempura. Ruskigt gott och till och med jag blev mätt. Sen som efterrätt blev det tiramisu med smak av grönt te och grönt te som dricka.
Kl.21 var vi sen på bio och såg filmen 2012. Kan komma med en recension en annan gång men den var så där. Ingen jättebra film direkt utan mer ett tidsfördriv typ. Day after tomorrow är en bättre film inom "jorden går under" genren. Över lag en lyckad kväll dock.
Idag har det blivit en HERRNS MASSA städning. Känns som att det har städats hela dagen typ. Men nu är det rent och lite julgrejer är uppe. Skulle rengöra i vattenlåset under handfatet i badrummet och lyckades paja det så fick fara till Jula och handla ett nytt. God bless personalrabatt :D

Betnér

Som jag skrev i inlägget innan så var det besök hos herr Magnus Betnér som gällde igår. Var ju och såg hans show förra året och tyckte det var hysteriskt kul, så förhoppningarna på denna kväll var höga.
Showen var på Aula Nordica vid universitetet och det var i princip utsålt, vilket innebär typ 800 pers.
Showen hette "Livets ord" så den behandlade lite om religion så klart (enkelt offer för komiker kan jag tänka mig), och lite annat smått och gott för att till slut avslutas med snuskhumor.
Iallafall tyckte jag att showen var riktigt kul. Delen där han skojade om politiken var inte lika kul osm resten men överlag lockades man till många skratt. Dock tyckter jag att det var roligare förra året då man nästan kissade ner sig pga skratt :P
Nästan gång han dyker upp i stan är chansen stor att man försöker få tag i biljetter igen :)

Slappande efter träning

Var iväg och tränade igår kväll. Körde sparring. Samma sak idag vid lunchtid. Blev mycket sparring och också lite fys i form av mjölksyreträning för axlar och armar och även magfys. Nu blir skönt att vila kroppen från slag och sparkar imorgon för att ta nya tag på måndag, förhoppningsvis med lite mindre skavanker. Formen känns iallafall på uppåtgående inför Battle of Botnia 2. Synd bara att min tilltänkta motståndare har dragit sig ur. Så nu måste en ny motståndare letas fram.
Igår kväll efter träningen passade jag på att se Transformers 2 också. Måste säga att filmen var betyyyydligt bättre på bio. Framförallt ljudet var riktigt lamt på min tjock TV utan någon ljudanläggning. Så när det är dags att köpa ny TV kan jag lova att jag skaffar en ljudanläggning också. Till och med Madde tyckte att det lät betydligt maffigare på bio och när hon fäller en sådan kommentar så är det verkligen stor skillnad :)
Ikväll blire stand-up komedi med Mr Betnér på Aula Nordica. Ska bli kul!

Hämta mina benskydd Optimus!!

Fick som väntat hem min Transformers 2 DVD idag, att man kunde aktivera ett 3D hologram av Optimus Prime på www.optimusexperience.com . BLire nå coolare liksom?!?!
Dock har inte mina benskydd kommit än..Optimus Prime borde kunna fara iväg och hämta den men så bra var tyvärr inte hologrammet :(
Mmm..robotfilm till middag!

I got mail (tomorrow)

Imorgon borde min bokade DVD av Transformers 2 landa i brevlådan. Bokade den redan i somars och nu äntligen släpps den. Pepp som fan. Om jag har tur får jag mina nya benskydd också. Mer post än jag fått på läänge :D

Ny mössa?

Var runt och handlade lite i klädbutiker idag med Madde. hoppades kunna hitta något roligt plagg men snål som man är blev det inget. Däremot såg jag en rolig mössa på D&D som hade typ öron också så att man ser ut som en björn typ. Var tvungen att ta en bild. Blev dock inget köp av mössan utan den får någon annan bära stolt. Jag kommer hålla mig till min vanliga mössa.
Grymmaste mössan, notera öronen!


Min mössa har också gulliga öron som får Madde att skratta :)

Dåliga resultat för Renyi denna gång

Efter att det har blivit många bra resultat för Renyi under sommaren och hösten så var det dags att fara ner till Sthlm och försvara klubbens ära denna helg. Vi var 5 fighters som tog oss ner. Tyvärr blev det inte en match för alla eftersom Fredriks motståndare tydligen blev sjuk och Jessicas motståndare inte klarade läkarkontrollen. Riktigt trist för båda eftersom de båda hade bantat hårt och lagt ner mycket tid.
Så det blev matcher för mig, Pavel och Petter. För min del var det inga problem att klara vikten. Trodde jag skulle väga något mer än jag gjorde men tydligen hjälpte det inte att äta på Donken på vägen ner.
Tyvärr blev det inga bra resultat utan alla 3 förlorade sina matcher. Har bäst koll på min egna match och den var riktigt jämn kändes det som men tyvärr ville inte kroppen riktigt göra som jag ville och jag hittade inte riktigt mitt avstånd för att dela ut lite stenhårda sparkar. Fick också en 8-räkning sista ronden som jag inte fattade alls. Han träffade men ett högerslag och mitt huvud flög bak men jag var direkt tillbaka igen och kände mig inte det minsta groggy eller något. Nåja..nu har jag i alla fall något att jobba vidare på inför Battle of Botnia nästa månad. SM mästaren i min viktklass var också där och tittade och grattade mig till en bra match. Säkert bara för att vara artig men ändå. Nu kommer han kanske underskatta mig så jag kan knocka honom i SM finalen ;)
Hemresan var annars höjdpunkten med massa frossande :D

Sthlm igen

Imorgon bär det iväg till Sthlm för andra gången denna vecka. Denna gång är det dock inga magnetiska strålar som ska färdas genom mitt huvud utan mina nävar och ben som ska färdas genom en motståndares kropp med förhoppningsvis en seger som följd :)
Är sjukt taggad eftersom det är sista matchen innan Battle of Botnia där jag ska gå match. med andra ord generalrepetition och bra tillfälle att få reda på vad som behöver jobbas mer på närmaste månaden.
Ni får önska mig lycka till! :)

Sthlm tur och retur

Kom hem igår natt från en snabb blixtvisit i Sthlm. Blev bil tur och retur på en dag för att ta en skallröntgen så att jag kan gå fullkontaktmatcher i thaiboxning. Känns kanske överdrivet att sitta mer än 12h i bil för att göra en 10min undersökning men nu är det gjort iallafall! Om de inte hittar någon stor larv i min hjärna som sakta men säkert växer och snart tar över mig.

Bruce Lee bäbis

Är egentligen en gammal video men fan alltid lika kul att se denna grymma bäbis :D

Kaktusfarm påbörjad

Igår kom Madde hem med en överraskning åt mig. Hon hade köpt med sig 2 kaktusar till åt mig så nu har jag 3 kaktusar som ska tas hand om. Äkta kaktusfarmen med andra ord! ena kaktusen är riktigt vild, redan stuckit mig 3 gånger på den och det gör ont som fan :P Med andra ord får jag se upp när jag famlar runt i mörker.

Två nya barn att sköta om.


En till bild.

Hårdaste hobby ever!

Madde köpte i helgen en bok om något som kallas amigurumi. Det verkar vara en grej från Japan och är typ små gulliga figurer man gör själv. Blev fasiken själv sugen på att testa och göra en figur! Då äre hårt! :D
Några exempel på amigurumi :)

Shoppingsöndag

Idag blev det en riktig rundtur på cykel bland en massa affärer. Först begav vi oss till Mediamarkt vilket innebar en 12km cykeltur enkel väg. Madde skulle kolla på en mobil men det slutade med att hon köpte den på Cyberphoto som bara är 2km bort eftersom den var mycket billigare där. Blev en Nokia 6600i för henne. Dessutom köpte hon 3 CDskivor med massa diffus musik. Själv nöjde jag mig med att taffsa och dreggla lite på en Macbook Pro :P Om någon känner att han/hon har lite pengar över och vill vara snäll så är ni hjärtligt välkomna att ge mig en ;)
Efter Mediamarkt begav vi oss till stan och kollade runt lite..tyvärr så hade H&M stängt, Madde var sugen på att gå in där. Men det hindrade inte henne från att köpa 3 böcker och lite julgrejer. Själv nöjde jag mig med en t-shirt från Tshirt store och en ram till en grej jag ska hänga upp.
var dessutom inne på NK och fikade gott :)
Har iallafall blivit mycket gottande denna helg. Igår hade vi ostbricka. Var fruktansvärt gott. Är ingen finsmakare när det gäller ost så en vanlig brie ost får mig att må bra :D
Min nya t-shirt. Det är ett av monstrena i Pacman :D

RSS 2.0