Tomt och ensamt i arbetsrummet

Idag kändes det riktigt tomt i arbetsrummet. Fram till igår hade jag Mikael som rumskamrat (exjobbare Gygy är också det men han är så sällan där) men han fick inte förlängt på sin anställning och det var hans sista dag igår eftersom han tog resten av veckan flexledigt för att få nytta av sina ihopsammlade timmar. Tycker det är riktigt tråkigt att han inte är kvar på jobbet eftersom han nog är den jag kommit bäst överens med och han hjälpte mig mycket i början när jag precis hade börjat efter sommaren.
Inte lär det bli varmare i det redan kalla rummet nu när bara jag är där och bara min dator är igång..
Håller i alla fall tummarna för att han snabbt ska hitta ett nytt jobb och att han under tiden inte blir för deppig de gånger han får stryk i NHL spelen via internet.

Sportnörderi på hög nivå

Inatt är det final i snowboardend halfpipe kl. 4:15. Det är den enda tävlingen jag egentligen bryr mig om detta OS känns det som så jag tänker kliva upp och se på spektaklet. Visst är jag nördig :)
Enda andra event som skulle kunna få mig att kliva upp mitt i natten är nog om Sverige spelar OS final i hockey. eventuellt om det blir drömfinalen mellan Ruski och Kanada.
Så dags att lägga sig och förbereda sig inför en jobbig arbetsdag pga sömnbrist :P
För övrigt hoppas jag att Shaun White inte vinner. Gillar honom inte. Han kan snurra bra men är totalt överhypad för att han råkar vara Burtons posterboy. Finns många åkare som har snyggare stil och feeling och är mer allround.

Avatar 2D/3D

Har sett en hel del filmen som jag inte skrivit om på senare tid så ska försöka börja beta av dom. Börjar med den numera inte längre nya Avatar som passat på att bli den film som spelat in mest genom tiderna. Inte illa pinkat av farbror cameron att slå sin egna Titanic vars rekord slogs i spillror som båten Titanic själv.
Avatar utspelar sig i alla fall på planeten Pandora långt från jorden och det finns sen tidigare en befolkning där som kallas Na'vi. Människorna vill åt ett ämne som finns på planeten med det fåniga namnet unobtanium men det är svårt med den motstridiga befolkningen.
Människorna har skapat egna Na'vis som de kan länka sig med och därmed kontrollera helt med sitt sinne. Sully som är huvudkaraktär får som uppdrag att få befolkningens förtroende för att kunna övertyga dom att flytta på sig. Men ju längre tiden går börjar han förstå Na'vi befolkningens sätt att vara ett med naturen och det blir svårt att välja sida.
Har sett filmen både i 2D och i 3D nu och måste säga att all hype kring 3D är lite väl mycket. I början var det coolt med 3D men när man vant sig lade man inte märke till det och då är det ju lite ovärt. Var inte så mycket som var 3D mot mig utan snarare in i bilden vilket gör att man inte så ofta känner att något kommer ut ur bilden. Men effekterna var häftiga ändå, även i 2D kan jag tillägga.
Ger filmen 5 av 5 ändå, oavsett vilken version det är. Har som sagt sett den 2 gånger och den var lika underhållande andra gången vilket bara det är ett gott betyg. Helt klart ett måste att se! om du ser den i 3D måste du ha de supersexiga glasögonen på dig som får dig att se ut lite som Elton John. Lite mer design där hade inte skadat men de gör sitt jobb :)
Sen måste jag bara klaga på SFs biograf, senaste 3-4 gånger vi varit och kollat har det varit tekniska bekymmer och det är verkligen störande och gör att man inte tycker det är lika värt att lägga ut massa pengar på att fara på bio. Idag till exempel fick vi inte se trailer till Alice i Underlandet som skulle vara i 3D. Fy SF!! :(
Sully som Na'vi


3D glasögonen fick mig inte att bli en Na'vi men väl Elton John :)

My birthday!

Idag fyller jag år. 26 år gammal blir jag och nu ska DU ge mig en present, annars blir jag arg! Jag och Kim Jong Il fyller år samma dag. Det ni! :)
Började i alla fall dagen med att Madde baka scones åt mig till frukost. sen öppnade jag paket. Fick två minikaktusar med ögon fastklistrade som var jättegulliga, två filmer (Kagemusha av Akira Kurosawa och Gökboet), boken Stäppens Krigare som är den första i en serie om Djingis Khan och till slut fick jag en stor låda fylld med 4st påsar chips och 2 olika dip. Med andra ord ordentligt många paket som jag fick öppna.
Eftersom det dessutom är fettisdagen så bjöds det på semla på jobbet. Också gott.
Hemma gjorde jag och Madde sushi och en sorts tempura som båda blev jättelyckade. Trots att vi var jättemätta så åt vi semla också, hemmagjorda som var riktigt goda. Blider av grejerna hittar ni på Maddes blogg som jag länkat till vid sidan här (den heter pysselgumman).
Om ni undrar om jag åt någon tårta också så blir svaret nej. Har varit så mycket annat att äta så jag tar tårtan när mina vänner kommer på besök på fredag. Så blir inte utan tårta, är bara lite fördröjt. Verkligen en jättenyttig vecka detta kommer bli :P

Star Wars Holiday Special

Såg nyss en film som Christer på jobbet sa var helt fruktansvärd. Även på imdb var det typ inte ens enda bra kommentar så jag var bara tvungen att se den.
I alla fall så handlar det typ om någon sorts röd dag som liknar jul i Star wars universumet och man får följa Chubakas familj när dom firar den. Sen dyker det upp några av de kända karaktärerna också. Hela filmen har originalskådisarna så det är ingen fejkgrej.
Men filmen var helt sinnessjukt kass. Mest massa brölande, kass humör och dåliga sångnummer typ. Man känner sig helt matt i huvudet efter den för att den var så dålig. Till och med Lucas själv vill helst av allt förstöra alla kopior av filmen sägs det :P
Så filmen får en välförtjänt 0 av 5 i betyg. Se bara om ni vill se något kasst :P
Fuck off Wookies!!

Gundam Exia steg 4

Nu är Exia ihopbyggd och alla hans vapen är också ihopsatta. vad som återstår är att måla vissa delar och att sätta fast dekaler (en satans massa). Efter det är den redo att visas i hela sin prakt :)
It's alive!!


Action pose!


Närbild

Alla vill åt Jean Claude!

Läste nyss denna (http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article6599838.ab) artikel på AB och garvade lite gott. Nu utmanas JVCD till och med av Power Rangers. Antagligen lär det behövas en stor robot och alla möjliga fula knep för att besegra Jean Claude skulle jag gissa på :)
Iallafall var det en av skådisarna i Power Rangers som tydligen blev dissad av JVCD som ung och nu utmanar han sin stora idol på MMA. Skulle vara guld om det blev av!!

Pysselgumman strikes back

Förra helgen gjordes det lite styling här hemma. Trappuppgången från hallen nere till den uppe är så mörk och trist, dessutom går det inte att tända där nere uppifrån så Madde tyckte att det kunde passa med ett par led-listor längs träpanelen.
Blev riktigt bra måste jag säga och blir så himmla mycket ljusare. Nu kan man faktiskt hänga upp något längs väggen också och det syns så vi har tänkt att hänga upp lite tavlor där som Madde sytt. Även för att dölja spåren från att jag har farit runt där med min radiostyrda bil som kör på väggar och tak :)
Welcome to the future


Close up.

Gymbabe!!

i tisdags skaffade jag och Madde årskort på badmintonhallen och tanken är att vi ska gymma minst 2 gånger i veckan där. Helst innan mitt jobb börjar, vilket gör att vi börjar kl.6. Typiskt att man får gymma om hon är med men får inte fara ner på Renyi vid den tiden för att träna..Men men..blir bra träning i alla fall. Kan behöva mer styrka i kroppen.
till sommaren kanske man är i så bra form att man kommer med i den dära iPhone appen som kallas gymbabes som bara verkar loopa bilder på brdar på gym typ. Lite större bröstmuskler och långt hår kanske får mig att komma med ;)
Jag och Mr. Bean kämpar båda för att komma med i Gymbabe appen :)

Grejande med bloggen

Som ni kanske märkt har det varit lite rörigt på bloggen senaste dagarna. Håller på att sortera in inläggen i olika kategorier för att få lite bättre överblick på allt. Drygt att göra eftersom blogg.se verkar ha så drygt system för att ändra på gammla inlägg.
Dessutom verkar vissa inlägg hamna fel utan att jag kan göra något åt det (som Pain de Kenji inlägget som är urgammalt)..

Pain de Kenji

Nu ska ordet i rubriken läsas på engelska och inte på franska :) Har ruskig muslekvärk o magen

Gundam Exia steg 3

Har inte kunnat jobba så mcyket på min Gundam som jag velat men i helgen blev det av i alla fall. Fick klart vänster arm och båda ben också. Så nu är det bara midjan kvar. Sen ska jag bara färglägga lite så är roboten i sig kvar. Efter det ska den så klart även ha massa häftiga vapen så dom kan man också pyssla med ett tag :)
Så här ser den ut just nu. Saknar midja för att kunna sätta fast ben.


ibland måste man sprida ut sig :)

Instängd bland hungriga vargar

Var iväg och tränade thai igen för första gången sen jag knäckte näsan. Återkomsten blev uppskjuten av en ihängande sjukdom, är fortfarande lite krasslig. I förhoppning om en lite lugnare träning begav jag mig iväg men istället blev man direkt matad till de hungriga vargarna (dvs de som ska iväg på SM snart). Blev en massa stryk och det var inte jag som delade ut den. :P Jag trodde jag skulle dö (som alla b-kändisar brukar säga till Aftonbladet efter att ha blivit bitna av en mygga typ)! Kondisen var absolut inte vad den borde vara och det kändes rent allmänt pissigt. Har ont i ett revben nu också som gör ganska ont..drygt..ska man aldrig få vara hel en enda träning?
Tror jag såg denna snubbe smyga runt i Renyis lokal.

RSS 2.0