Dagen som försvann

Måste erkänna att jag inte gjort något alls idag. Hade ställt klockan tidigt idag men tog ett tag att ta sig upp. Sen åt man fruckost för att typ lägga sig igen och plötsligt har tiden runnit iväg till middagsdags typ..utan att man fattar något. hade egentligen tänkt att spela minigolf med Madde och sen fara på stan men det får bli en annan gång. Nu blire snart promenad för att vara lite nyttig (med ett stopp på Donken för att testa deras maräng swiss Mcflurry).

Transformers 2

Var och såg Transformers 2 i söndags och den var helt ok. Inte lika bra som första filmen men ändå sevärd. Handlingen var ju inget speciellt utan det är Decepticons som återkommer och ska ta revansch. Filmen är ganska maffig men det blir lite väl kaotiskt i striderna ibland eftersom kameran är så nära och far runt. Man får ju visserligen nästan en känsla av att själv vara med men man tappar översikten. Sen är ju musiken lika maffig som i förtsa filmen och det är mer strider mellan robotarna, vilket alltid är bra :D Filmen får typ 3+ av fem möjliga.
Sen måste jag hacka ner lite på hela bioupplevelsen lite. Har aldrig riktigt gillat bio egentligen..det är dyrt och trångt. Men tycker att det blir värre och värre för varje gång man är på bio. Blir mer och mer reklam för varje gång vilket gör att filmen börjar 25 minuter senare än vad som står på lappen. Trailers kan jag leva med men vanlig tv-reklam ska jag inte behöva se om jag pröjsar 100kr för att se filmen. Förr tyckte jag att ljudet var bra på bio men nu senast var det inte alls bra tyckte jag. Dessutom har man knappt nå benutrymme vilket leder till att personen bakom ständigt dunkar knäna i stolsryggen vilket får min stol att gunga till..drygt som FAN!
OPTIMUS!!

Lite bilder

Ska snart iväg och grilla vid nydalasjön med lite vänner. Ska bli gott att grilla igen, är verkligen kanonväder för det.
Sen vid 20:30 smäller det ordentligt, för då ska jag se Transformers 2 på bio. fan vad fett det kommer bli, älskade 1an så jag har sett fram emot denna rolle ett bra tag.

Passar också på att lägga upp lite bilder från spanienresan, som lovat :)

Hotelpoolen

Man måste ju prova den lokala ölen!

En av de stora rovfåglarna som flög över våra huvuden under showen

Hemma från resandet

Nu är man då hemma igen efter 2 veckors resande. Var ju först nere i Vinninga där det var stort ståhej för att Johanna tog studenten. Verkar vara mycket mer ståhej där nere  södern jämfört med här uppe i norr när det gäller arrangemang och så.  Efter i princip en veckas ståhejande så var det dags att bege sig riktning Gran Canaria. Men på vägen blev det ett stop i Göteborg fär att fara på Liseberg. Var faktiskt första gången jag var där och det var riktigt kul. Tyvärr blev jag lite illamående på eftermiddagen så jag kunde inte åka så mycket jag ville.
Dagen efter så bar det iväg till Gran Canaria. Var riktigt bra väder där, men var inte så oväntat kanske, med tanke på att de bara har 17 regndagar där, om året (det gäller södra delen av ön). Blev iallafall mer än bara solande vid poolen. Stranden var mest lerig så där vare nästan ingen som var. Första dagarna passade vi iallafall på att uppleva massa saker. 
Första dagen for vi iväg med bussen och besökte en marknad som bara är på onsdagar och söndagar. var inte så farligt med folk och marknaden var rolig. Man kunde hitta lite allt möjligt och det mesta som såldes var nog piratkopior. Säljarna var påstridiga och man skulle pruta och ha sig vilket är lite roligt men mest jobbigt tycker jag. Köpte iallafall 3 t-shirts, ett bälte och en present till morsan. madde fyndade också lite roliga saker.
Andra dagen gick vi iväg på egen hand ut mot en damm som var någon km från hotellet. Vi såg den på avstånd i något ökenaktigt ladskap så vi knatade dit och trodde att vi skulle se en sjö bakom dammen men den var fasiken heeeelt uttårkad. Men blev iallafall en bra vandring.
På fredagen for vi till Palmitos park. Det är en djurpark som var mitt ute bland bergen och bussen dit var inte att leka med. Parken i sig var riktigt rolig med lite shower och man kunde komma nära djuren, framförallt fåglar. Det som var roligast och häftigast var deras show med rovfåglar. Var mycket imponerande när fåglarna kom glidandes i hög fart och faktiskt touchade en!
Lördagen var det dags för den stora öturen. En riktig turistgrej men man fick se en massa intressanta saker på ön. landskapet var riktigt fint på vissa ställen. Och även här undrar man ibland hur fasiken bussen kom igenom vissa passager.

Efter dom upplevelserna tog vi det lugnt resten av dagarna och slappade vid poolen och försökte få lite färg. Jag blev brunare än Madde men båda har bränt sig på axlarna, antagligen då vi hoppade runt i poolen.
För övrigt kan jag säga att jag inte kan flyta på vatten. Medans Madde kan ligga där på rygg och flya så sjunker jag som en sten :P

Blider kan jag lägga upp senare. Hörde idag också att Wacko Jacko dog igår kväll. Kommer nog snart att skriva ett inlägg om det också ;) Håll tillgodo!


Framme i Vinninga

Nu är jag framme i Vinning och har hunnit sova ut lite. Resan gick utan problem, är bara trött.

Uppdateringarna på bloggen kommer nog vara sega eller inexistentiella nu medans jag är bortrest, får se hur ofta jag kommer vara vid datorn. Håll ut tills jag är i Umeå igen den 24e ;)

Kaka till Vinning, Kenji till Real..nej FEL!

Sitter här och äter fruckost för att matbordet är fullt med växter som brorsan ska få ta hand om. Har i princip packat klart, ryggsäcken är packad med både ett par kallingar och en tandborste. Mer behöver man väl inte för 2 veckors semester :) Håll tummarna för att det inte ska bli förseningar så jag missar nå anslutning!

Och hörde i morse på radio att Kaká har blivit såld från mitt favoritlag Milan till divorna i Real Madrid. 720 miljoner ska det tydligen ha kostat..helt sinnessjukt dyrt. Tycker inte att någon är värd så mycket pengar men nu hoppas jag att Milan använder pengarna bra och kan glädja mig nästa säsong istället för att bli hånad för alla sina avdankade spelare!
Real verkar iallafall vara ute efter fler galacticospelare så skulle inte förvåna om dom hostar upp emot 700mille till eller mer för någon till spelare som de inte behöver :P

Kommer inte att spela i svart-rött utan reals vita tröja nästa år.

Packning är lite smådrygt

Måste medge att det är ganska stressigt nu iför avresan. Nu äre inte förän imorgon vid kl.10 jag far iväg men måste ju packas. tror att det mesta är klart nu, förutom lite småsaker som inte kan göras förän imorgon bitti.

eftersom det är så dyrt med mat på tåget var tanken att jag skulle ta med mig en sallad som jag skulle ha som middag och köpa en macka på subways som lunch. Men Coop ville annorlunda och had slut på sin sallad för första gången i världshistorian..så nu står mitt hopp till att ICa vid stationen har sallad imorgon, annars dör jag, alternativt får hoppas att jag har lite tid i sthlm. Annars kommer jag fan hoppa på konduktören och bita loss köttstycken för att jag är så hungrig..kanske ska ta med mig lite sås till köttet :P

Paltkoma

Är hemma nu och är fortfarande totalt supermätt! Blev som jag nämt tidigare Raclette och fr er icke matintresserade så är det en schweizisk speciallitet där man har ost som man smälter i en speciell maskin oc hsedan äter osten med potatis och annat tillbehör. absolut ibnte nyttigt och om man åt det typ 1 gång i månaden skulle man bli tokless men när det är typ en gång i decenniet är det fruktansvärt gott :)


Vote!

Nu har man varit och röstat. Var inte så många där när jag röstade men verkade vara en hyffsad strid ström med folk. vem jag röstade på förblir hemligt :)

På vägen hem gick jag bakom någon medelålders gubbe som sjöng högljutt på något arabspråk. Var ganska kul måste jag säga. Alltid bra med folk som förgyller vardagen lite.


Städning..CHECK!

har precis städat klart lägenehet nu. Är en herrans massa att göra nu innan jag reser iväg på tisdag. Måste göra klart allt idag eftersom jag inte hinner göra något alls imorgon pga exjobbandet och träningen. Nu har jag iallafall både städat och tvättat två fulla maskiner. Nu äre barapackandet som ska göras, sen måste jag ner och bidra med min oerhört viktiga röst till EU valet och sen lär jag inte hinna göra så mycket mer innan jag ska till farmor där jag ska äta Raclette med henne och mina föräldrar. tydligen har hon en sprickai knäskålen nu och vill inte röra sig så det blir säkert kul för henne med lite sälskap, nu när farfar farit upp till fjällen för att fixa i ordning lite grejer.

En bra grej jag märkt idag var att jag kunde spela Metallicaskivor på hög volym utan att höra massa klagande när jag städade :D

Tänk om Freddy städade hos mig med :D

Terminsavslutning a la Renyi

Igår kväll var det som jag skrev i inlägget innan fest med folket på Renyi. Var riktigt kul måste jag säga. Det blir på något sätt et thelt annat sätt att umgås på än när man är i lokalen och slår på varandra.

Vädergudarna var iallafall på våran sida. Precis innan jag skulle fara iväg började det typ hagla/regna och man blev lit orolig, men sen sprack det upp och var riktigt fint medans vi grillade, även om inte temperaturen var på medelhavsnivå. Grillmastare var iallafall Olof som började somatidigt som mig på tfy. Han jobbade tydligen på Coldwood nu, med att skapa spelmenyer. 

Sen när kylan blev för mycket även för oss hårdhudade thaiboxare och shootare så drog vi oss in till dunderklumpens stora lya. Där blev det mast massa struntpratande och vi hann även se Sverige skämma ut sig i fotboll. Konstigt nog blev det inget brottande eller så under kvällen, däremot armbrytning som jag suger på :P

sen mot midnatt drog vissa iväg mot krogen medans jag var kvar. Kom hem kring kl.1 så det var inte så farligt.

Renyifest

Nu äre dags att fara iväg mot Berghem. Hade vädret varit bra hade det blivit grillning, nu får vi se vad det blir, något hittar de nog på. Ska iallafall bli terminsavslutning med folket på Renyi. Ska bli kul som fan! Slet ju imorse med att städa lokalen, nu kan man slappa ordentligt och umgås lite utanför lokalen :D
Ha en trevlig kväll allihopa!

PISSKNÄ!!

Var ute och löpte för första gången på länge idag. Har ju haft onyt i knät sen min match för typ en månad sen men nu har det kännts bra ganska länge så jag tänkte att jag tar en kort och lugn liten joggingtur med de nya skorna. ar mest orolig ifall jag skulle få skavsår men det var inga problem. Utan problem uppstod när jag fick ont i knät efter typ 10 minuter bara. Helt sinnessjukt kort tid det tog för att få ont, och det kändes inte som löparknä heller..vetefan vad det kändes som, men ont gjorde det. Om knät känns ok imorgon tänkte jag testa att löpa lite i skogen där underlaget är mjukare, kanske lite skonsammare. Annars vete fan vad jag ska göra, är så frustrerande..får hoppaas att det var ovanan bara och att det blir bättre för varje gång jag löper typ..Nu när jag ändå köpt nya skor och allt.
För övrigt kan jag säga att pizzeria Mix har fått godare pizzor. Åt en kebabpizza igår som var underbart god!

Wolverine review

Har nu sett Wolverine filmen och måste säga att den var helt ok för att vara en superhjälte film. Kul att Gambit var med lite också. Wolverine är ju annars den mest intressanta karaktären i x-men serien så dom valde ju den bästa karaktären att göra film av. Ryktas ju om filmer om fler karaktärer också. Får se om dom blir lika bra. Filmen är iallafall bra som popcornrulle. Man ska inte förvänta sig något seriöst utan den fortsätter i samma stuk som alla andra marvel filmer, bara mer explosioner och skrikande :)
Finns en rolig video på Youtube som annars sammanfattar Wolverine filmen ganska bra. Av mig får den iallafall 3 av 5 om man ska sätta något betyg. Här är iallafall videosnutten :)

Underbart god wok

Efter att jag kom hem från systemet (där jag köpte 7 flaskor öl) så gjorde jag min middag. Ganska trist att laga mat åt sig själv, men måste ha lunchlåda för imorgon så jag gjorde en wok. Madde brukar inte vela äta wok eftersom hon inte verkar gilla det så mcyket, så passade på att äta det idag.

Måste säga att den blev underbart god. Förutom nudlar hade jag i paprika, räkor, bamboo, vattenkastanier och broccoli. dessutom gjorde jag sås med thaisås, soja, worchestersås och sambal. en salig blandning men med rätt mängd av allt så blev det jättegott!

Ser wolverine just nu, massa skrikande. Ska fortsätta se. pz!

 <-- fräsande god wok

Framgångsrik dag

Idag blev det en bra dag på jobbet måste jag säga. Mitt program som jag skriver hade 2 problem i början av dagen, som jag vill ha löst till på måndag. Ett av dom lyckades jag fixa idag. Men ett till problem består och det är nästan det viktigaste att få till. Diskuterade lite med folket inom projektet och vi kom inte fram till någon bra lösning idag men ska fortsätta imorgon. Skulle vara skönt att få det fixat, då är programmet i princip exakt det jag ville ha när jag började exjobba. Håll tummarna för att vi kommer på något ;)

Nu ska jag iväg till systemet och inhandla lite drickbart till på lördag, så det ska bli terminsavslutning med Renyi :)

Home alone snart

Imorgon bitti kommer Madde att åka ner till Vinninga och hälsa på sina föräldrar. Så med andra ord komemr jag vara hemma ensam..fan vad trist. Jag kommer fara ner på tisdag istället. Madde har varit ganska så nervös senaste 2 dagarna pga alla resor som skulle bokas och kollas upp eftersom vi ska till Spanien också. Själv tycker jag det har varit ganska lugnt, enda jobbiga har varit att Madde haft svårt att sova så hon har hållit mig vaken lite mer än vanligt också. Och alla som känner mig vet ju hur oerhörd morgontrött jag brukar vara :P

Sommarträningen på Renyi började i måndags och både då och idag har det varit fullt med folk eftersom alla grupper är blandade. Men får hoppas att det blir lite färre när studenterna har skrivit sina tentor och far hem, då blire mer plats att träna på :P

I wana burn!!

Var förbi på Jula idag och köpte solstolar för mig och Madde som vi kan ha på balkongen och läsa en bok elle något. de är inte så jättefina men är sköna att sitta i och tar inge mycket plats. De är definitivt bättre än de stolar vi har på balkongen nu. När man sitter och läser vill man ju ändå ha armstöd för bekvämlighetens skull ^_^


Fina smalben

Efter träningen i lördags då vi sparrades utan benskydd har mitt vänstra smalben varit lite svullet. Och efter träningen igår har det inte blivit bättre kan jag säga :) Kanske inte syns så väl på bilden men är ganska så fint svullet och idag har det också fått lite mer färg. Så med andra ord behöver jag inte sola :D

  <-- smalben



En dag som mangafigur

Lyckades försova mig lite idag så det blev stressigt på morgonen. Så klart vaknar jag dessutom med världens sovtott på båda sidorna av huvudet och de vill inte lägga sig varken med vatten eller hårvax, så jag tog bara och ruffsade till allt hår. Det blev faktiskt hyffsat lyckat men jag insåg sen att jag aldrig gjort mer rättvisa åt namnet Kenji "Manga" Claesson som Helghe en gång kallade mig innan min första thaimatch :P Håret står åt alla möjliga håll, enda som saknas är att det är typ lila eller något..


 
Passande?

RSS 2.0