Sökadet efter en ny säng

Jag och Madde funderar på att skaffa en ny säng som är bredare och har en bättre madrass. Något jag absolut inte har något emot eftersom det skulle innebära att vi skaffar ett nytt täcke och jag slipper vakna om nätterna för att Madde snott åt sig allt täcke i sömnen :P
Så en resa till IKEA är inplanerad inom närmaste tiden.

Har också anmält mig till Blodomloppet den 20e mai och ska löpa en mil där, Började träna igår på löpbandet och insåg snabbt att löpkondisen inte alls är det den borde vara. Körde 6,5km på 30 min på löpbandet och kände mig fan helt förstörd..tur det är två månader kvar!

Levnadstecken

Har hänt en hel del sen senaste uppdateringen. Bland andra harjag fått förlängt på jobbet så att jag har anställning till sista september nu. Jätteskönt måste jag säga. Och min första betalda semester :)

Sen sitter jag fortfarande med farsans MacBook Pro och jag har märkt att Mac inte allsbarafunkar som det påstås. Den hittar inte ens längre mitt trådlösa nätverk (men alla andra runt om hittar den), trots att Maddes Vistadator hittar det. Skummt. Sen är jag inte så fötjust i tangentbordet heller men det är nog mer vanesak.

Både jag och Madde har varit förkylda också och jag lyckades överdosera nässpray vilket gjorde att jag var täppt i näsan några dagar till :P Men passade i alla fall på att se ikapp massa serier. Bland andra har jag nu sett hela Dexter säsong 3 och true Blood säsong 2. Båda var mycket bra måste jag säga. Framförallt Dexter blr nästan bara bättre och bättre. Har också skaffat alla säsonger av Knight Rider nu så har mycket att se när jag har tid :)

Kommer inte på något mer att skriva ni trots att jag vet att det hänt massa men får ta det en annan gång.
Just ja, snabbt bara! Tobias har flyttat till egen lägenhet nu och hade inflyttningsfest i lördags och igår så bakade jag bröd och testade jätteräkmackan på Café Victoria, var gott, båda två :)

Förlängning på jobbet

Idag är det en bra dag, trots att jag känner mig riktigt krasslig och risig. Men som plåster på såren fick jag förlängt med 6 månader på jobbet idag. Riktigt skönt måste jag säga. :)

Död dator => Mac till mig

I fredags dog min snart 3 år gammla trotjänare till dator. Redan då var den billig men den har gjort ett kanonjobb och jag har för det mesta varit nöjd med den men nu vill den inte längre vara bland oss längre. Förmodligen brann grafikkretsen. RIP.
Måste bara få ut all data ur HDn vilket dock inte är så svårt.
Har tillfälligt fått låna farsans MacBook Pro medanhan är i fjällen. Har ju själv också tänkt köpa en när Äpplet behagar släppa en uppdatering på den, vilket förväntas ska när som helst. Så detta blir helt perfa då jag får prova på lite om Mac är något för mig.

Detta innebär tyvärr att det blir lite färre bilder i bloggen ett tag, tills jag skaffat en egen fin dator, men ni får leva med det :)

RSS 2.0