Vissa filmrecensenter borde kickas!

Läste idag recensionen av GI Joe i lokalblaskan VK. Nu tror jag inet att filmen är speciellt bra och jag tänker inte se den men hon som recenserat den är samma person som recenserade Transformers 2 och den personen borde fan inte få ägna sig åt filmrecension. Tomtekvinnan går uppenbarligen in till filmerna med helt fel inställning. Båda filmerna baseras ju på leksaker av Hasbro och tydligen baseras de på 99% våld. WTF??!?!?! Leksaker blir till vad man gör dom..Man kan ju fan låta Megatron och GI Joe vara bögvänner om man nu skulle vela det..vart fan får hon sina idéer ifrån. Sen fortsätter recensionen med att klanka ner lite på leksakerna och sen på konceptet att göra film av leksakerna (Att transformers filmerna även haseras på comics och tvserie verkar hon ignorera). Sen basunerar hon ut hur sexistiska filmerna är med machomän och lättklädda kvinnor för att sedan ge handlingen en känga. Tydligen är den inte lika djup som en roman av shakespear..det är actionfilmer for god's sake!! Det ska smälla och vara högt tempo!! Man vill inte gråta sig till sängs!!
Sen får alla filmer så klart en 1a i betyg och några rader om hur dåliga förebilder hjältarna i filmen är för barnen skrivs.

Dumdjävla kvinna!! Gå på folkets bio och lek filmvetare istället och sluta gå på filmer du uppenbart inte är intresserad av till att börja med!!!
Var bara tvungen att skriva av mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0