Mycket fika på jobbet

Idag är ju en dag som egentligen inte är något speciellt men folk är ändå lediga eftersom de inte orkar jobba bara 1 dag och se nfå helg direkt. detta ledde till att det var ganska tomt på avdelningen idag. Var kusligt tyst ibland men det förde även med sig något positivt. Fredagsfikat blev av ändå och fasiken så mycket fika det var åt oss som var där :D Blev vaniljglass, frysta hallon blandat med grädde och även chokladsås. Fasiken vad gott det satt! De frysta hallonen gjorde att grädden blev ganska fast och det fick en riktigt bra konsistens, istället för att vara lite rinnig.

Sen pratade jag lite med Fredrik också angående fortsatt jobb till hösten och han skulle försöka ordna något före jag far iväg om 2 veckor. Lät bra, hoppas han kan få till något. Skulle vara guld värt som fan!

Om ni är intresserade av fighting eller inte har något roligt för er ikväll kan jag också rekommendera att ni zappar in på TV4 Sport ikväll kl.21. Dom kommer sända en K-1 gala live. Det är en gala från Malmö och ett kval för en större turnering som är senare i år. Blir garanterat grymma matcher!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0