Fotbollssäsongen slut

Något som säkert glädjer Madde är att alla de stora ligorna i fotbollseuropa är slut och avgjorda nu. såg precis klart Milans sista match, mot Fiorentina, och de vann med 2-0. Nu får man vänta till augusti tills man får börja njuta av bra fotboll igen. Trist tycker jag. Men nu får man hoppas att det blir bra värvningar och så bland klubbarna. Förhoppningsvis också av Milan, som varit usla på värvarfronten senaste åren. 

Viktigaste idag var dock att det var Paolo Maldinis sista match. Han debuterade i Milan som 16-åring och är nu 41-år gammal och fortsatt riktigt bra. han har spelat i klubben hela sin karriär så det är dags att lyfta hatten och tacka denne närmaste perfekta fotbollsspelare för allt han gjort på och utanför planen. Denne spelare är riktigt grande! eller magnifico, som George Cooney säger så fint i någon spritreklam :)

Grazie för 25 fina år, Paolo!

Nya löparskor

Var ute och gick lite efter att jag kom hem från Coop och gick en vända förbi Intersport. Har ju funderat ett bra tag på att köpa nya löparskor och kollade redan lite igår. Men idag blev habegäret för stort så jag köpte mig ett par nya löparskor. Ett par Nike skor. Testade Asics och Adidas skor också men det blev Nike till slut, som satt nästan perfekt på foten och kändes bra att löpa i på löpbandet. testade också ett par med pronation eftersom jag belastar mer på yttersidan av foten när jag löper och dom skorna kändes skumma, förmodligen pga ovana. men de kostade 400kr mer än de jag köpte nu (var så klart nersatt som allt jag köper :P) och jag tyckte inte att skillnaden var värd det högre priset. Så nu har jag ingen ursäkt att vara lat längre, så fort knät känns bra (fick för övrigt ont idag igen när jag gick) så måste jag börja löpa mer, annars är ju skoköpet helt onödigt :)

Njutbar helg

Vädret är verkligen kanon denna helg. Riktigt sommarväder. Kunde cykla ner till träningen i shorts för första gången detta år. Vi körde sparring utan benskydd nästan hela passet, avslutade med chins och magfys. Efter passet passade jag och jellybelly Pavel på att njuta av solen och köpte var sin milkshake på Donken. Jag köpte även en rullkebab. Gött som fan!
Sen for jag förbi hos föräldrarna också för att jag skulle hjälpa farsan med att bära runt lite grejer hemma. Massa bokhyllor som skulle upp och ner för trapporna. av någon anledning fick jag ont i knät igen då jag bar de tunga grejerna. Inte bra, men känns bra idag igen.
Nu ska jag hänga tvätt och sen iväg och handla, ska nog njuta lite av solen också :D

Brännbollsyra

Igår var det dags för den årliga brännbollsturneringen här i Umeå. Var inte och kollade på några matcher eftersom jag inte hade tid och var så trött men när jag cyklade förbi ängarna efter jobbet var det knäkfullt längs ängarna, massa bilar längs vägen och oändligt mcyket flk på ängarna. Man såg alla möjliga typer av personer, seriösa sportare, utklädda spexare och redan fulla fjortisar (och äldre). Vädret är också bra så det är verkligen en perfekt helg för att spela brännboll på.

Kände mig så mentalt helt förstörd igår kväll att jag skippade träningen. Egentligen dåligt men kändes som att det hade blivit kontraproduktivt om jag inte känner att jag kan ge allt. Då kan tränaren hellre ägna tid åt någon som är mer motiverad för dagen. Idag är jag dock hyffsat utvilad så det ska tränas för fullt och delas ut slag, sparkar och knän.

På tal om slag, sparkar och knän så gick jag och Madde till ICA strax före kl21 igår och såg att det var en herrans massa folk på Mariehems centrum. Massa poliser och en ambulans också. När vi gick förbi så såga vi att det stod nå blodig snubbe där och tjaffsade. Idag i VK var det rubricerat som grov misshandel. brännbollsyran är ju en stor festhelg också, men trist när folk inte kan kontrollera sig. ska jag vara ärlig måste jag säga att han som var blodig inte heller betedde sig het oskyldigt när han stod där brevid poliserna och typ tjaffsade med några invandrare.

Passerade också mariehemsängarna på kvällen och det såg ut som ett slagfält, massa skräp och cykelvägen var full med glassplitter. Blir så förbannad varje gång jag ser glassplitter..vet inte hur många gånger jag fått fixa en punka för att idioter kastar flaskor på cykelvägarna. Iallafall spelades det ingen brännboll längre men det var ändå en hel del folk där. Såg också "Fisken" som cyklade förbi. har inte träffat honom på typ 2 år men han stannade inte ock snackade, kanske hade brådis, vad vet jag.

Nedan är två bilder på ängarna när jag gick förbi på kvällen. Tyvärr var det motsol hela tiden typ så bilderna och viklarna är inge bra..


Un grande trailer!

Eftersom jag är så på g med bloggandet visar jag trailern till filmen som jag ser fram emot mest av alla just nu. Pratar så klart om Transformers 2! Detta är en nyare trailer, inte någon gammal sketen grej som funnits på bl.a. Aftonbladet :)


Foppa hatar mig!

Tänkte köpa mig en foppatoffel på Coop forum idag. Dom har rea på dom och säljer dom för 199kr. Tyckte att det var ett bra pris  för att äntligen införskaffa dessa legendariska skor. Dock var dom till min fasa helt slut idag..inte ett enda par var kvar där de skulle stå så jag får väl hoppas att de får in mer..annars blir jag utan. Motvinden fortsätter med andra ord. :(


Ska tydligen inte sitta på mina fötter :(

Motvind när det gäller allt

Igår till träningen, idag till och från jobbet..oavbrutet denna motvind. Var helt sinnes hur mycket det blåste. Fick kämpa hur mycket som helst för att ens ta mig fram. Drygt så in i helvete. Men får se det som bra träning. Veckan har annars gått ruskigt fort måste jag säga..vet dock inte varför. Delvis kanske eftersom man såg fram så mycket till champions league finalen som gick igår. Barcelona spelade ju mot Manchester United och Barca vann med 2-0, efter att United spelat som ett gäng korpengubbar med liniment mellan skinkorna.
Idag blev dock lite jobbigare eftersom jag skulle stiga upp kl.5, när Madde skulle börja jobba kl.7. Drygt som fan..men man får onekligen mycket gjort under dagen. Under kvällen var jag och Madde iallafall iväg till gymmet och pumpade ordentligt, motiverade av de vältränade grabbarna i fotbollsmatchen igår :) Snart är man en beefcake, som Cartman!!


/me = kändis

Köpte nyaste Fighter Magazine idag för jag visste att det skulle finnas med en artikel om Renyi och att jag var med på en bild. folk som prenumererar på tidningen hade fått tidningen förra veckan och berättade. Så idag när den släpptes skulle den inhandlas snabb. Tyvärr fanns den inte på kiosken på sjukhuset och inte på ICA supermarket på Mariehem heller. Så fick köpa den på kvällen, på Coop forum. Och hittade mig faktiskt på en till bild, kanske till och med på en 3e. Tyvärr var inte artikeln speciellt lång utan det var mest stora bilder, verkar ju vara poppis om man ser på kvällstidningarna. Snart kanske man hänger med b-kändisar på stureplan (alt. spöar dom)! :D
Nä, gäller att vara stå stadigt med fötterna på jorden och fortsätta träna hårt och kämpa för klubbens bästa :)

Thaimat

Nu skrev jag ju inget inlägg i helgen men det berodde mest på att jag inte hade något vettigt att skriva om. Var mest lat och höll mig hemma förutom när jag tränade i lördags. Hade inte ens lust att fara på kulturnatta eftersom jag inte hittade några roliga saker jag ville se. Enda jag köpte var en milkshake på donken efter träningen.

Sen på kvällen såg jag första Terminator filmen med Madde. Effekterna var fasiken inte alls lika imponerande som när man såg den som lågstadiegrabb :P

Idag testade jag iallafall Thaiköket på Sandahöjd. Var helt ok måste jag säga. Bra pris och stor portion. Köpte det som take away. Madde var ute och åt på Ghandi med Julafolk och jag orkade inte göra någon ordentlig middag åt mig själv. Därför fick jag för mig att testa Thaiköket för att slippa disk. Vet dock inte hur det står sig mot riktigt thaimat eftersom jag inte varit där, men om man vill äta bra mat till hyffsat pris så kan det rekommenderas. Styrkan på maten var också helt ok. Beställde något av det starkare sortimentet, fläskfilé med vitlök och långbönor. Blev lite lagomt starkt i munnen, även om jag hade hoppats på lite mer styrka :)

 <-- Middagen

Mycket fika på jobbet

Idag är ju en dag som egentligen inte är något speciellt men folk är ändå lediga eftersom de inte orkar jobba bara 1 dag och se nfå helg direkt. detta ledde till att det var ganska tomt på avdelningen idag. Var kusligt tyst ibland men det förde även med sig något positivt. Fredagsfikat blev av ändå och fasiken så mycket fika det var åt oss som var där :D Blev vaniljglass, frysta hallon blandat med grädde och även chokladsås. Fasiken vad gott det satt! De frysta hallonen gjorde att grädden blev ganska fast och det fick en riktigt bra konsistens, istället för att vara lite rinnig.

Sen pratade jag lite med Fredrik också angående fortsatt jobb till hösten och han skulle försöka ordna något före jag far iväg om 2 veckor. Lät bra, hoppas han kan få till något. Skulle vara guld värt som fan!

Om ni är intresserade av fighting eller inte har något roligt för er ikväll kan jag också rekommendera att ni zappar in på TV4 Sport ikväll kl.21. Dom kommer sända en K-1 gala live. Det är en gala från Malmö och ett kval för en större turnering som är senare i år. Blir garanterat grymma matcher!

Död åt Vista!

Madde fick hem sin nya dator igår och vi var förbi och hämtade den. Dock så äre inte direkt bara att starta datorn och köra igång utan man vill ju ha sina gammla program och så på sin nya dator också och att få till allt var fan drygt. Vista känns som en fånge på ett högsäkerhetsfängelse som inte ens får pissa utan vaktens tillåtelse. Typ för varje knapptryck man gör får man typ ge den tillåtelse att utföra kommandot. Har aldrig använt Vista tidigare så det är lite nytt som måste utforskas (för så klart äre jag som får rycka in så fort Madde inte fattar vad som händer :P).
Men nu verkar det mesta funka på den iallafall. Jag lär iallafall inte skaffa en dator med Vista i..aldrig..lär vänta på Windows 7 och se hur det anses vara. I värsta fall får man väl gå över till hypade och dyra Mac eller billighetens Ubuntu (mm..nu vart jag sugen på Ubuntu cola!) :P

Annars äre inte mycket jag gör idag. Är ledig så det är nice. Imorgon tänkte jag dock fara och jobba igen. Blev förresten tillfrågad igår om jag har lust att vara kvar på avdelningen och självklart ja jag att jag var det. Har ju trivits utmärkt. Än är dock inget klart utan det skulle ses över med ekonomin inom projektet (så det skulle i så fall bli en projektanställning och inget fast). Skulle vara riktigt nice om man kunde vara kvar. så håll tummarna för mig! ;) 

Skryt


Tänkt bara skryta med att jag gjorde ett intelligenstest som finns på illustrerad vetenskaps hemsida och fick 134 i IQ utan att fuska :) testet finns här: http://www.illvet.se/htm/IQTest/sv/index.html . Hittade länken via jörgens blogg.

Vet inte hur bra det är men var ett roligt tidsfördriv iallafall. Minnestestet var svårt..men lyckades med min geniala taktik. Lite besviken på mattedelen dock :)

Så här ser fördelningen ut i världen:

Under 69: Mycket låg - Ca 2,2  % av befolkningen
70-79: Låg - Ca 6,7 % av befolkningen
80-89: Under normal - Ca 16,1 % av befolkningen
90-109: Normal - Ca 50,0 % av befolkningen
110-119: Över normal - Ca 16,1 % av befolkningen
120-129: Hög - Ca 6,7 % av befolkningen
Över 130: Mycket hög - Ca 2,2 % av befolkningen

Namn: Kenji
Ditt totalresultat: 134
Resultatkategori: Mycket hög

Totalresultat

Du fick bättre resultat än 98% av populationen.

Delresultat
Varje del har ett maximumresultat på 20. Medelresultatet är 10.

Bildfrågor
Parametrar: icke-verbalt tänkande, samtidig bearbetning, rumsvisualiseringssyntes, visuell bearbetning
Genomsnittligt resultat     10
Ditt resultat     18

Frågor om ordförråd
Parametrar: verbal konceptbildning, semantisk kunskap, långtidsminne, stimulans i tidig miljö, intellektuell nyfikenhet
Genomsnittligt resultat     10
Ditt resultat     18

Minnesfrågor
Mäter: minne, förmåga att ordna i följd, symboliskt innehåll, koncentration
Resultat i minnesdel
Genomsnittligt resultat     10
Ditt resultat     20

Relationsfrågor
Mäter: verbalt tänkande, konceptualisering, konceptbildning, semantiskt innehåll
Genomsnittligt resultat     10
Ditt resultat     19

Matematikfrågor
Mäter: minne, symboliskt innehåll, slutledningsförmåga
Genomsnittligt resultat     10
Ditt resultat     15


Överaskningarnas dag

Idag var jag för inna på Fighter Magazines hemsida och de hade lagt upp vad som kommer finnas med i det nyast nummret och blev väldigt glad när jag såg att de skulle finans med ett reportage om Renyi, dessutom äre jag som är med på bilden, bär jag sätter en spark på Björnander :D
Länkat från: http://www.fightermag.se/magazine.asp
"Broderskap på kinesiska
Renyi. Långt från resten av den svenska fightingscenen sliter ett litet kompisgäng sex dagar i veckan med att ta fram nästa skikt av matchvinnare." 

Det är så dom skrivit. Hoppas att artikeln är bra, på den lilla rubriken låter det ju lite som att vi bara är ett kompisgäng och inte någon seriös klubb. Men dom söderöver tror väl att vi är ett gäng norrläningar som gillar att slå ut snusen ur varandras käft under fikarasterna för att sedan dra iväg och åka skoter på de 2m snö vi har i juni :P Nä blir nog en bra artikel..Hoppas man är med på någon bild, se till att bläddra i tindingen som kommer ut i butik den 26e :D

Gick bra med exjobbandet idag också, programmet gör framsteg och nu visar det typ vad andra program också verkar visa, även om det inte är det man vill få fram :P Dvs alla metoder som testats tidigare har gett lika kasst resultat hehe Skönt att veta att man inte är ensam om att kämpa med skumma matematiska metoder som inte ger önskat resultat.

Nedanför finns iallafall en bild på Maddes snabbt ihopkokade konstverk. Får se vad hon kommer göra när hon anser sig blivit duktig nog för att göra något mer avancerat :)

<-- Maddes lilla trådkonst hon testade igår

Blod svett och tårar

Har varit en fra,gångsrik dag idag måste jag säga. Fick mycket gjort på exjobbet till slut, trots att det kändes som att jag inte gjorde mycket mer än att fixa till massa kod. Men när det väl var avklarat hade jag plötsligt ett resultat att visa upp, även om det inte var vad jag ville ha..Får fortsätta jobba lite på det så kanske man kan dra några slutsatser snart. Måste ju bli klar snart så att jag hinner fara iväg på semester i början av juni.

Knät har iallafall läkt ganska bra. På morgonen kändes det typ inge alls förutom när jag skulle gå i trappor. På kvällen blev det lite värre igen men kunde ändå fara och träna och överlevde passet. Knät var mitt minsta problem på slutet av passet, för Helghe körde ett hårt fyspass med oss som fick mig att bli helt yr mot slutet, men bet ihop och körde på tills tiden var slut. Sen vare bara att bryta ihop, bryta ihop igen, dö och sen komma igen.
Cyklade hem med Ben, som för första gången cyklade till träningen, och vi blev sugna på en milkshake på donken men skippade det :)

Blev gott med en smoothie och nybakat bröd hemma istället. Madde har börjat baka ganska ofta nu och har hittat ett grymt gott recept på Pain de Martins brödblog. Bloggen rekommenderas starkt!
Hon har också börjat jobba på lite luffarsjöldgrejer. tänkte lägga upp bilder imorgon eftersom jag inte orkar ladda upp dom :)

Bra och dåliga saker

Har hänt en hel del sen igår efter matchen. Förvånansvärt mycket för att vara något från mitt liv måste jag säga.
Direkt efter att jag hade skrivit mitt förra inlägg så for jag iväg till coop forum för att möta Madde och handla. Precis när vi hade börjat handla fick Madde veta att hennes morfar har dött i en motorcykelolycka. Nyheten kom som en blixt från klar himmel och var riktigt omtumlande för Madde. jag har bara träffat honom 2 gånger så det tar inte lika hårt på mig men blev också smått chockad över det. Gör iallafall mitt bästa för att vara ett så bra stöd som möjligt för Madde! Mina tankar går även till de andra drabbade i släkten som sörjer. Må han vila i fred. det lilla jag hann träffa honom verkade han vara en snäll och glad man.

På kvällen blev det något annat hemskt (för min del). Nämligen Eurovisionskämtet. Usch vad hemskt det var..inte ens ölen smakade gott medans man såg på det :P Norge vann iallafallm vilket inte var helt fel..Största skandalen var dock att vitryske hjälten inte gick till final :P

Idag blev det massa cyklande, förmodligen mer än vad Cykelingemar brukar fara på en dag :P Först iväg till Mediamarkt för att titta lite hur det såg ut där. Körde lite fel på vägen dit men vädret var så underbart så man kunde leva med det. Var iallafall jättestort där inne och man visste inte vart man skulle börja om man bara ville se sig om. Slutade iallafall med att Madde köpte Eurovision skivan, så att hon kan tortera mig under matlagningen och städningen också :P
Därefter blev det stan med årets första mjukglass. Satt riktigt gott, precis som burgaren på donken :)

Till slut blev det grillning som var gott som vanligt och nu äre dags för promenad, trots att mitt knä snart viker sig trippelt pga en smäll jag fick under matchen..

Fortsatt obesegrad

Är hemma nu från min match. Blev en ganska tuff 3e rond men då hade jag redan vunnit de 2 första ronderna ganska klart enligt mig så det kunde jag ta. Visste att snubben skulle köra hårt med sin boxning men lyckades stoppa upp honom ganska bra med mina knän och i 2a kom även sparkarna i lite mer. 3e Ronden körde han på hårt som satan och jag tänkte ta det lugnare men han fick övertaget så det blev tungt. Ändå en ganska stabil seger. Dock ska jag inte köra ett gympass dagen innan match någon mer gång. Var ruskigt seg, framförallt i armarna, men även i benen i 3e ronden, vilket bidrog till att han vann 3e ronden. Men vinst är alltid en vinst! Alla andra från Renyi vann också, så grattis till Fabian, Petter, Hans, Gabriel och Peyman. Bra kört allihopa.
Sen var vi  på Max och åt lite burgare och hängde. var helt underbart väder ute. For också förbi på systemet och köpte drickbart för ikväll. Måste ju ha något att dricka när jag är tvungen att se eurovisionkråksången med Madde ikväll. Fick iallafall känna på segerns sötma så nu är det lättare att se skiten. Annars hade jag nog hamnat på psyket :P

Match ändå! \(^o^)/

Fick samtal av Helghe imorse och denna gång hade han bra nyheter. Han lyckades vaska fram en match åt mig imorgon, i 71kg. Riktigt grymmt! Nu är dagen räddad :D

Besvikelse

Tyvärr blev det ingen match för mig på lördag. Ingen som vågar möta mig..eller nåja..tydligen är min tilltänkta motståndare sjuk. Grymt trist..var ju så peppad! :( Fick nyheten under eurovisionkraxandet och hoppades på bra nyheter när helghe ringde vid 22tiden men inte blev men uppmuntrad inte..Men fick iallafall frossa i form av popcorn och rostat bröd. gott som fan!

I väntan för match

Är riktigt otålig just nu..eller snarare peppad. Detta kan dock med ett enda telefonsamtal snabbt förbytas till besvikelse. Anledningen är att jag kanske får gå match på lördag. Vet varken viktklass eller vem som är aktuell att få möta mig, allt jag vet är att jag är peppad som fan och bara vill köra match NU!
Viktklasserna är antingen -67kg eller -71kg. Har bantat ner mig lite sen i måndags och vägde nu efter jobbet 67,8kg. Men om jag får gå i -71 lär jag lätt kunna äta upp mig, medans jag samtidigt lätt kan svettas bort 1kg om jag får i -67kg. Med andra ord äre typ idealt. Dock lite drygt att inte veta, och jag har gått hyffsat hungrig på kvällarna. Inte att jag absolut måste äta men hade det inte varit match hade man ju ätit mer :P
Träningen igår var också dryg eftersom jag försökte dricka så lite som möjligt. Gick ner 2kg och kände mig hyffsat fräsch. Råkade dock knocka någon ordentligt för första gången igår. Satte en spark rakt på hakan på Niklas samtigigt som han sprang in i den utan guard. Han föll iallafall som ett träd och låg där typ 3 sek innan han rörde sig igen. Var lite läskigt om jag ska vara ärlig, eftersom det inte var tänkt att sluta så..
FAN vad drygt det är att vänta. Uppdaterar bloggen så fort jag vet om jag fått match!

Helvetesveckan

Nu äre inte bara bantning inför en eventuell match på lördag som gäller (imorgon vet jag om jag får en match). Utan nu äre också eurovision songkruxet som har kval och final så idag, torsdag och lördag blir hemska. Europas musikaliska bottenskikt kommer tävla i att försöka övertrumfa varandras kråksång. Verkar som att sverige tog sig vidare, så nu vet man ju att tidningarna kommer skriva om hur fantastisk hon är och att hon kommer vinna etc..som om det vore svårt i den konkurransen :P

Annars har jag inte gjort mycket idag. Men Köte nya hörlurar på Jula och passade på att köpa mig en ny mp3spelare också som jag kan ha när jag joggar. En liten Ipod shuffle liknande makapär. Riktigt nice! 89kr kostade den dessutom ^^

Nu ska jag lägga mig, har varit uppe sen kl.5. god natt på er!

Milan sviker igen..

Var ute på löprunda innan matchen, 1km uppvärming, intervaller längs nydala, typ 3-4 km. sen nervarvning resten av sträckan, så hela sträckan var typ 8,5km. sitter i riktigt bra i låren nu.
Tanken var ju att mialn skulle slå Juve ikväll och göra att min muskelvärk blev lindrigare. Började också bra som jag nämde i inlägget innan..men 2a halvlek var inte bra alls. Men de tog ledningen iallafall..bara för att 3min senare släppa in 1-1..sen vare en trist match och sista chansen att sätta lite press på inter försvann upp i rök. Det blev snarare att muskelvärken tilltog..fy på milan!


Ej sevärda filmer

Igår kväll såg jag på filmen "Australia" med Madde. Den har ju fått ganska bra kritik och har ganska duktiga skådisar i form av Hugh Jackman och Nicole Kidman. Den har ju skrivits upp som någon sorts storslaget mästerverk ned massa djup..men för mig hamnade den mest i facket "3h lång film som var förutsägbar och kändes som 6h".  Den fick mi ghelt enkelt inte att känna mig engagerad. Så ner i papperskorgen med den.

Idag såg jag, medans Madde var på jobbet, en film som jag hade lågaförväntningar på. nämligen Dragon Ball: Evolution. Otecknad version av serien jag som liten knoddas diggade fett. Tyvärr så sög den fett, även om den inte kändes lika lång som Australia (ju för si var den inte heller det). Lär jag inte heller köpa när den kommer som dvd..

Tur det är Milan mot Juve just nu..ser bra ut för Milan än så länge och en seger skulle nog kunna få mig att glömma de kassa filmerna :)

<-- KASS!

Guldkorn från Hollywood

Nu är idétorkan i Hollywood över verkar det som. Efter uppföljare x av en kass film eller uppföljare på remake x så kommer det äntligen en film man verkligen blir sugen på att se. Filmen heter "Outlander" och bara temat verkar helt fantastiskt! "VIKINGS VS. ALIENS" står det stort i reklamen. Fy fan vad grymt! Nu har pundarna i Hollywood taktig frma den stora idéburken. Alla måste se den, verkar riktigt grande!!! :-)

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=bRB_yUJ4YkM

Blev iallafall en livlig diskussion på lunchen på jobbet igår som filmen, blev en del skratt :P

Nästa vecka hoppas jag kunna gå match, körde matchsparring idag och det kändes bra. Körde mot Fabian som är lite lättare än mig men vi körde ganska avslappnat och jag har definitivt mer att ge när det blir riktig match, då ska jag KROSSA! :D

Peppar också inför imorgon kväll. Då äre Milan mot Juve. Stort som fan! peppar med hjälp av ett nytt band jag upptäkte via LastFM och hittade på Spotify. Deadlock heter dom. Check it out!

Nya kallingar

Inte hänt så mycket idag egentligen. Men Dressman hade 40% rabatt på alla sina grejer så jag for förbi och köpte 3 par kallingar. Madde verkar nöjd över att min kallsongkollektion verkar updateras, de flesta är rätt så slitna :P
Var iallafall och gymade på badmintonstadion igen. Är riktigt mör i axlarna nu. Blev riktigt tungt mot slutet. Men man måste ju jobba hårt om man vill komma i form för thaiboxningen och inför spanienresan :) Beach 09 vet du!!
Imorgon blire många timmar nere på träningslokalen. Tänkte träna med avancgruppen och sen ska jag hålla passet för fortsättargruppen. Kanske får köpa en glass för att hålla uppe energilagret i kroppen. Var ruskigt sugen på att köpa en glass idag, när det var så bra väder men kände mig snål :P

Brandövning

Idag skulle egentligen bli en hektisk dag. Madde skulle opereras kl.14 men igår fick hon veta att det inte blir av så nu blir det nog inte förän efter våran resa till Spanien.
Sen hade jag helt glömt bort att det var APT (Arbetsplatsträff) på jobbet också så hela förmiddagen gick åt att sitta och lyssna på deras disuterande typ. Slappt och bra men man får inge jobb gjort.
Sen skulle halva avdelningen på brandsäkerhetsövningar idag på brandstationen. Men en kudne inte så jag fick ta hans plats så nu har jag fått läramig om brandsäkerhet och också fått leka lite med brandsläckare. var kul, men utdraget. Det odm gick igenom på 3,5h kunde man ha tagit på max 2h. Typiskt svenskt :P
Men nu har jag på en vecka blivit både utbildad poängdomare och ringdomare i thaiboxning plus "brandman" ;)

  <-- Feuer frei!

Valborg och BoB

Har hänt en massa sedan jag uppdaterade senast. Börjar med att berätta om Valborg. Blev totalt 10 pers som var här och grillade och hade trevligt. Höll också på att bränna ner balkongen när engångsgrillarna inte gjorde riktigt som de skulle, men det klarade sig utan problem iallafall, förutom att grannen nu har en skitig balkong :P Maten blev iallafall rikigt god och det är typ så att man fortfarande är mätt idag pga allt man åt.

Efter att ha fått grjea hela dagen på valborg blev det en riktigt lugn fredag där vi var i sängen till klockan ett och sedan inte gjorde så mycket. På kvällen såg vi dock 2 filmer. Först Yes Man med Jim Carrey och den var exakt som man kan förvänta sig av en film med gummiansiktet Carrey.
Andra filmen var en inte lika lättsmält film. Die Welle hette den och är en tysk film om en lärare som under en projektvecka testar att manipulera eleverna ungefär som diktatorer brukar göra. Filmen var riktigt bra måste jag säga. Ingen man sitter och asgarvar till utan mer seriös men helt klart intressant och tänkvärd. Skulle nog kunna ge den 4 av 5 om jag skulle betygsätta den. Skönt också med film som inte är gjord i filmfabriken i usa för en gångs skull.

Lördagen blev för min del hektisk den med. Min klubb, Renyi, arrangerade en proffsgala och jag var med och hjälpte till (hade gärna gått match!). Sammlades kl.9 för att sätta i ordning allt i Gammliahallen. det blev ett litet avbrott med byggandet för min del när jag for på domarutbildning mellan 12-15, så nu är jag utbildad poäng och ringdomare :)
Därefter var det att ta sig tillbaka till gammlia och göra det sista innan folket skulle släppas in. Hade hört att det sålts riktigt mycket biljetter men blev överraskad över hur många det faktiskt var när alla kommit. 2300pers hade pressats in, dvs fullsatt. Otroligt starkt och kul, och det visar att det finns intresse för mer än de klassiska sporterna.
Blev iallafall en riktigt lyckad kväll och publiken verkar ha uppskattat det hela. Gick bra också för hemmafighersen vilket ju alltid hjälper till att höja stämningen.
efter galan var det dags att röja undan allt igen. Vi var klar vid midnatt och medans de flesta for iväg till TC för efterfest så for jag hem för att sova :P

RSS 2.0