Överaskningarnas dag

Idag var jag för inna på Fighter Magazines hemsida och de hade lagt upp vad som kommer finnas med i det nyast nummret och blev väldigt glad när jag såg att de skulle finans med ett reportage om Renyi, dessutom äre jag som är med på bilden, bär jag sätter en spark på Björnander :D
Länkat från: http://www.fightermag.se/magazine.asp
"Broderskap på kinesiska
Renyi. Långt från resten av den svenska fightingscenen sliter ett litet kompisgäng sex dagar i veckan med att ta fram nästa skikt av matchvinnare." 

Det är så dom skrivit. Hoppas att artikeln är bra, på den lilla rubriken låter det ju lite som att vi bara är ett kompisgäng och inte någon seriös klubb. Men dom söderöver tror väl att vi är ett gäng norrläningar som gillar att slå ut snusen ur varandras käft under fikarasterna för att sedan dra iväg och åka skoter på de 2m snö vi har i juni :P Nä blir nog en bra artikel..Hoppas man är med på någon bild, se till att bläddra i tindingen som kommer ut i butik den 26e :D

Gick bra med exjobbandet idag också, programmet gör framsteg och nu visar det typ vad andra program också verkar visa, även om det inte är det man vill få fram :P Dvs alla metoder som testats tidigare har gett lika kasst resultat hehe Skönt att veta att man inte är ensam om att kämpa med skumma matematiska metoder som inte ger önskat resultat.

Nedanför finns iallafall en bild på Maddes snabbt ihopkokade konstverk. Får se vad hon kommer göra när hon anser sig blivit duktig nog för att göra något mer avancerat :)

<-- Maddes lilla trådkonst hon testade igår

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0