3 mil för lite fika

Igår var Madde ledig fårn jobbet så jag tog halvdag och vi for iväg till Baggböle. Packade in lite goda mozzarella mackor, lite fika och dricka och begav oss. For via stan och sen strandpromenaden som är riktigt fin så här års. Var dock väldigt mycket folk överallt kring Baggböle  så vi fortsatte och hamnade till slut i änden av Koddis där vi hittade ett tomt ställe ganska långt in. det fanns en skum linbana precis där som vi dock inte vågade oss på :)
Vart riktigt mysigt i alla fall, även om det mulnade till lite mot slutet. Några myggbett rikare och med mätta magar cyklade vi sen hem och degade. Man är för ovan vid att cykla så långt. Blev totalt ca 3mil tur och retur.
Bävar inför lördagen då vi ska cykla till Vännäs. Anledningen är att det är Vännäsdagarna så vi tänkte kombinera nytta med nöje. Kommer bli ca 3,5-4 mil enkel väg. Hoppas de har nå nyfriterade munkar eller så. Måste ju fylla på energinivån :)
Rapport om den turen lär nog komma när jag återhämtat mig efter den :) Tills vidare kan vi konstantera att baggböle är ett fint ställe att cykla till.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0